Rekrytering

 

Vi genomför träffsäkra rekryteringar av alla typer av tjänster inom besöksnäringen. Att rekrytera är både tidskrävande och svårt, särskilt i en så konkurrenskraftig bransch som besöksnäringen!

 

Vi förstår vikten av rätt person på rätt plats. Med vårt breda nätverk, kunskap och långa erfarenhet från branschen är vi ett tryggt val för en lyckad rekrytering. Vi kan hjälpa er med hela eller delar av rekryteringsprocessen, allt från behovsanalys till tillsatt tjänst.

 

Efter ett första platsbesök och möte hos er som kund så kartlägger vi behov och skapar en kravprofil. Vi publicerar en slagkraftig annons i relevanta forum och delar i våra branschnätverk. Vi ansvarar för urval, intervjuer, personlighetstester och referenstagning innan vi presenterar utvalda slutkandidater för er. Därefter är det självklart ni som kund som gör det slutgiltiga valet. Ni har alltid minst en månads nöjd kund garanti.

 

Vi erbjuder också en second opinion, det innebär att vi med vår erfarenhet och kunskap i kombination med flertalet olika verktyg hjälper er i slutskedet av er egna rekryteringsprocess. Vi hjälper till att med en objektiv bedömning av slutkandidaterna för att säkerställa att personen ni anställer matchar era förväntningar och krav. Ni väljer själva vilka delar ni behöver vår hjälp med, exempel på tjänster vi erbjuder är personlighetstester, slutintervjuer, referenstagning och bakgrundskontroller.

 

Med vår hjälp är det enkelt, tids- och kostnadseffektivt för er att rekrytera rätt.

 

 

Behöver du hjälp med rekrytering? Klicka här

 

 

 

PERSONALKATEGORIER

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.
Behöver du hjälp med personal? Klicka här

Kök
Köksmästare
Kökschef
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer

MATSAL
F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Barchef
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Barista- och cafépersonal

HOTELL

General Manager
Housekeeping Manager
Supervisor
Husfru
Arbetsledare
Rumsstäd
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister

KONFERENS/EVENT

Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar

Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare
Eventpersonal