Bemanning

För att optimera er bemanning är inhyrd personal lösningen.
Vi täcker upp alla era behov vare sig det gäller ett enstaka akutpass på fem timmar, ett längre vikariat eller ett stort event med stora personalvolymer. Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med personal som uppfyller era önskemål och kompetenskrav.
Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Med längre framförhållning har ni alltid flexibla avbokningsvillkor. Vid återkommande behov ser vi till att bygga upp en personalpool så att ni får dedikerad personal specifikt till er.

Entreprenad

Med vår expertis kan vi ta hela ansvaret för en avdelning så att ni som kund kan koncentrera er på er kärnverksamhet. Vi har dessutom en fördelaktig prismodell som inte påverkas av konjunktursvängningar. En stor del av vår entreprenadverksamhet idag är på hotell där vi samarbetar med många av de största hotellkedjorna. Vi driver bl.a. städ-, disk- och receptionsentreprenader. Självklart behåller ni era mål och kvalitetskrav och vi ser till att dessa uppnås.
Oavsett om ni vill outsourca hela eller delar av avdelningen så är det oss ni ska vända er till.
Erfarenhet, kvalitet och kompetens har gjort RestaurangAssistans till en av Sveriges största och mest välrenommerade aktörer inom städentreprenader.

Rekrytering

Ont om tid eller svårt att hitta nya anställda? Med vårt breda nätverk kan vi hjälpa er med hela eller delar av rekryteringsprocessen, allt från behovsanalys till tillsatt tjänst. Vid hjälp med rekrytering plockar vi ut ett antal kandidater som passar in på̊ er kravprofil. Självklart är det sedan ni som gör det slutgiltiga valet bland, de av oss, framtagna kandidaterna. För er blir det enkelt samt tids- och kostnadseffektivt.
Om ni som kund har nyttjat vår bemanningsverksamhet och finner personal som passar in i er fasta personalstyrka finns möjlighet till en så kallad överlåtelserekrytering.

Uppstartskonsultation

Vi erbjuder konsultation kring nyetablering av hotell- och restaurangverksamhet. Vi kan stå för all personal och ledning i startfasen när en ny verksamhet etableras. Därefter, när allt är på plats, kan ni överlåtelserekrytera delar eller hela personalstyrkan om så önskas. Vi har hjälpt både hotell och restauranger vid uppstart och sett till så att inlednings- och övergångsfasen har skett smidigt och smärtfritt.

Utbildning

Vi är det första och enda nischade bemanningsföretaget som har auktoriserat oss som utbildningsföretag. Som medlemmar i Utbildningsföretagen har vi ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.
Vi erbjuder både arbetssökande och våra anställda grundutbildningar samt vidareutbildningar i varierande utsträckning

PERSONALKATEGORIER

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.

KÖK
Köksmästare
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer
Köksbiträden
Diskpersonal

MATSAL

F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Frukostbiträden

Barista- och cafépersonal

HOTELL
Husfru

Arbetsledare
Rumsstäd
Turndown
Lokalvård
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister

KONFERENS/EVENT
Konferenschef
Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar
Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare

Några av våra samarbetspartners