Journummer 0709-22 40 30

06:00 – 22:00 sju dagar i veckan, året om

VÅRA TJÄNSTER

star_icon_tux_b

BEMANNING

Om du vill optimera din bemanning är inhyrd personal lösningen. Ett enda samtal räcker för att täcka upp alla era behov. Vare sig det gäller ett endagsuppdrag med kort varsel, ett stort evenemang med stor personalstyrka eller ett längre vikariat. Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Utanför kontorstid är vi alltid tillgängliga på 0709-22 40 30 där vi svarar från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.

Läs mer om vilka personalkategorier vi erbjuder HÄR

star_icon_tux_b

REKRYTERING

I rekryteringen ingår hela processen från behov till tillsatt tjänst. Vi plockar ut ett antal kandidater som passar in på er kravprofil. Självklart är det ni som gör det slutgiltiga valet bland, de av oss, framtagna kandidaterna. För er blir det enkelt, tids- och kostnadseffektivt. Om du har använt RestaurangAssistans bemanningsverksamhet och finner att vår personal passar in i er fasta personalstyrka finns möjlighet till en överlåtelserekrytering.

star_icon_tux_b

HOTELLSTÄD

Erfarenhet, kvalitet och kompetens har gjort RestaurangAssistans till en av Sveriges största och mest välrenommerade aktörer inom hotellstäd. En stor del av vår verksamhet idag är hotellentreprenader där vi samarbetar med många av de största hotellkedjorna. Vi erbjuder hel- och halventreprenader och skräddarsyr lösningar efter kundens behov. Oavsett om ni vill outsourca hela housekeepingavdelningen eller om ni önskar komplettera er egen personalstyrka med vår så har vi lösningen.

star_icon_tux_b

ENTREPRENAD

Om man vill koncentrera sig på sin kärnverksamhet är entreprenad en effektiv lösning, oavsett om det gäller städ, disk eller nattreception. RestaurangAssistans tar då hela ansvaret för den aktuella avdelningen och säkerställer bemanningen.

star_icon_tux_b

UPPSTARTKONSULTATION

Vi erbjuder konsultation kring nyetablering av hotell- och restaurangverksamhet. Det innebär att vi kan stå för all personal och ledning i startfasen när en ny verksamhet etableras. Därefter, när allt är på plats, kan kunden överlåtelserekrytera delar eller hela personalstyrkan om så önskas. Vi har hjälpt både hotell och restauranger vid uppstart och sett till att inlednings- och övergångsfasen har skett smidigt och smärtfritt.

star_icon_hat

PERSONALKATEGORIER

Vilken typ av tjänst efterlyser du? På RestaurangAssistans fyller vi dina personalbehov och kan erbjuda hela branschens mest förekommande tjänster. Från disk och städ via reception, servis och kök upp till ansvarspositioner. Välj ut den kategori inom vilket ditt behov finns.