Entreprenad

 

Med vår expertis kan vi ta hela ansvaret för en avdelning så att ni som kund kan koncentrera er på er kärnverksamhet.

 

Entreprenad städ: Allt fler hotell börjar inse fördelarna med att anlita städentreprenader då man tycker att det är tidskrävande och kostsamt med planering och logistik av olika slag. RestaurangAssistans tar ett helhetsansvar för hotellstädningen, allt från planering, utförande samt kvalitetssäkring. Vi har städentreprenader på ett flertal hotellkedjor i Sverige med duktig och kompetent personal, allt från husfruar, arbetsledare, rum städare och lokalvårdare. Med många års erfarenhet i bagaget kan RestaurangAssistans erbjuda städentreprenad av hög kvalité med serviceinriktad personal som arbetar lika bra individuellt som i grupp. Vi arbetar med allt från stora hotellkedjor till mindre konferenshotell.
Med vår flexibla prismodell speglar kostnaderna er beläggning och kan därför vara mer lönsamt än att själva sköta städningen med fasta kostnader.

 

Entreprenad disk: Vill du slippa all planering, schemaläggning och administration men ändå behålla hög kompetens och kvalité? Vi hjälper er! Våra diskare är noggrant utvalda utifrån deras erfarenhet och kompetens. De är serviceinriktade och vana vid att ta egna initiativ med fokus på hygien och stresstålighet.  

 

Entreprenad reception: Vill du som receptionistchef eller hotellchef slippa extraarbetet som uppstår vid sjukskrivning av tex nattreceptionist? RestaurangAssistans erbjuder receptionister dag, kväll och natt och ersätter personal vid plötsliga sjukskrivningar. Vi har en personalstyrka med rätt erfarenhet för just ert hotell eller konferensanläggning. Vi förstår hur viktigt det är med god kunskap av relevant PMS system, därför har vår personalstyrka en bred erfarenhet inom alla olika system. Lika viktigt är det att man som receptionist är serviceinriktad och lösningsorienterad samt förstår innebörden av att vara företagets ansikte utåt. Våra receptionister har god initiativförmåga, är pålitliga och serviceminded.

 

Vår prismodell är fördelaktig och påverkas inte av konjunktursvängningar. Oavsett om ni vill outsourca hela eller delar av avdelningen så är det oss ni ska vända er till. Erfarenhet, kvalitet och kompetens har gjort RestaurangAssistans till en av Sveriges största och mest välrekommenderade aktörer inom entreprenader.

 

Behöver du hjälp med entreprenad? Klicka här

 

PERSONALKATEGORIER

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.

KÖK
Köksmästare
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer
Köksbiträden
Diskpersonal

MATSAL

F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Frukostbiträden

Barista- och cafépersonal

HOTELL
Husfru

Arbetsledare
Rumsstäd
Turndown
Lokalvård
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister

KONFERENS/EVENT
Konferenschef
Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar
Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare