Utbildning

 

RestaurangAssistans är ett auktoriserat utbildningsföretag vilket innebär att vårt kvalitetsarbete blivit godkänt i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitet auktorisation.

 

Vill du få in en fot i branschen eller är precis i början av din karriär, så har vi grundutbildningar där du får färdigheter inom service, teknik och kvalitet. Under utbildningen får du dessutom möjlighet att praktisera på välrekommenderade hotell och restauranger, och skaffa dig mycket nya erfarenheter på kort tid. För många leder dessutom våra utbildningar till arbete hos oss på RestaurangAssistans efteråt.


Framförallt så vill vi med våra utbildningar inspirera och pusha dig att nå nya höjder i din jobbkarriär!

 


Vi håller ett flertal utbildningar inom bland annat servis och housekeeping. Vi tror oss ha knäckt koden på kompetensbrist inom hotell och restaurangbranschen då vi träffar tusentals personer varje år genom mässor och rekryteringstillfällen med viljan att arbeta inom besöksnäringen. Därför storsatsar vi på att utbilda unga människor, invandrare och annan arbetskraft som vill komma in i branschen.

PERSONALKATEGORIER

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.
Vill du få hjälp med personal? Klicka här

KÖK
Köksmästare
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer
Köksbiträden
Diskpersonal

MATSAL

F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Frukostbiträden

Barista- och cafépersonal

HOTELL
Husfru

Arbetsledare
Rumsstäd
Turndown
Lokalvård
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister

KONFERENS/EVENT
Konferenschef
Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar
Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare