Bemanning

 

RestaurangAssistans är ett ledande bemanningsföretag inom hotell och restaurang med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm & Oslo. Vi förstår behovet av rätt person på rätt plats, därför arbetar vi med skräddarsydda personalpooler för just er verksamhet.

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med personal som uppfyller era önskemål och kompetenskrav.

 

Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Med längre framförhållning har ni alltid flexibla avbokningsvillkor. Vid återkommande behov ser vi till att bygga upp en personalpool så att ni får dedikerad personal specifikt till er.

 

Vi lägger stor vikt vid kvalitetssäkring och arbetar ständigt för att se till att vår personal har rätt kompetens. Detta gör vi genom att bland annat erbjuda grundläggande utbildningar inom exempelvis servis, hygien och ergonomi. Läs mer om våra utbildningar här.

 

Oavsett om ni letar efter snabba lösningar eller långsiktiga rekryteringar kan vi med vår expertis och erfarenhet hitta lämplig personal för just er.

Vi bemannar inom 2 timmar!

 

 

Behöver du hjälp med bemanning? Klicka här

PERSONALKATEGORIER

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.
Behöver du hjälp med personal? Klicka här

KÖK
Köksmästare
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer
Köksbiträden
Diskpersonal

MATSAL

F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Frukostbiträden

Barista- och cafépersonal

HOTELL
Husfru
Rumsstäd
Turndown
Lokalvård
Supervisor
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister

KONFERENS/EVENT
Konferenschef
Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar
Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare