Vi tror på din utveckling!

Oavsett om du har erfarenhet från branschen eller inte, så erbjuder vi på RestaurangAssistans utbildningar inom alla våra tjänsteområden. Det viktigaste är att du har rätt inställning.

Kompetensutveckling på RestaurangAssistans

Vill du få in en fot i branschen eller är precis i början av din karriär, så har vi grundutbildningar där du får färdigheter inom service, teknik och kvalitet. Under utbildningen får du dessutom möjlighet att praktisera på välrenommerade hotell och restauranger, och skaffa dig mycket nya erfarenheter på kort tid. För många leder dessutom våra utbildningar till arbete hos oss på RestaurangAssistans efteråt.

Framförallt så vill vi med våra utbildningar inspirera och pusha dig att nå nya höjder i din jobbkarriär!

Vidareutbildning

För dig som redan arbetar hos oss eller vill bredda dina branschkunskaper ytterligare så finns vidareutbildningar av olika slag. Några exempel är fördjupade dryckeskunskaper, inlärning av kassasystem eller brandskyddsutbildningar. Vi arrangerar också ergonomiutbildningar för att kunna utföra arbetsuppgifter på̊ ett säkert sätt och därigenom minska risken för belastningsskador. Vi har även köksutbildningar inom egenkontroll och HACCP för att kunna hantera råvaror och temperaturer på ett korrekt sätt.

Auktoriserat utbildningsföretag

Vi är det första och enda nischade bemanningsföretaget som har auktoriserat oss som utbildningsföretag. Som medlemmar i Utbildningsföretagen har vi ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.

Vi erbjuder både arbetssökande och våra anställda grundutbildningar samt vidareutbildningar i varierande utsträckning.
På RestaurangAssistans ser vi våra medarbetare som vår största tillgång och det är deras professionalitet som representerar företaget utåt. För oss är det därför av största vikt att kunna utöka och bygga på våra medarbetares kunskaper och kompetens för att ge dem fler arbetsmöjligheter och kvalitetssäkra våra tjänster.