ResturangAssistans växer med ny försäljnings- och marknadschef

 

Maria Edh tillträdde 15 maj som försäljnings- och marknadschef på ResturangAssistans. Hon har en lång erfarenhet av besöksnäringen både i Sverige och i Norge och kommer senast från LimeTechnologies och Clear Channel där hon ansvarade för bolagens kunder.

Förutom ansvar för försäljning av personallösningar inom hotell och restaurang har Maria Edh även ansvar för att leda utvecklingen av ResturangAssistans försäljnings- och marknadsavdelning.

– Vi ser att Maria med sin långa erfarenhet inom Besöksnäringen kommer kunna skapa ett förtroende hos våra kunder. Samtidigt kan erfarenheterna från de roller hon har haft på Lime Technologies och Clear Channel inspirera till nya innovationer i företaget. Som ledande bemanningsaktör i besöksnäringen är det en självklarhet att vara anpassningsbara och ständigt maximera kundvärdet.
VD – Michaela Larsson – michaela.larsson@restaurangassistans.se

– Det är väldigt roligt att få komma till den ledande bemanningsaktören inom hotell och restaurang. Jag är redan imponerad över vad mina nya kollegor åstadkommit när det kommer till att ställa om under och sedan efter pandemin som slog hårt mot hela branschen. Nu ser jag fram emot hösten och att tillsammans utveckla det arbetet vidare.
Försäljnings- & Marknadschef – Maria Edh –maria.edh@restaurangassistans.se