RestaurangAssistans tecknar ramavtal med hotellkedjan Scandic

RestaurangAssistans har tecknat ramavtal med Scandic avseende städtjänster. Scandic har idag 158 hotell i Europa varav 73 av dessa i Sverige. Avtalet gäller rums- och lokalstäd.

RestaurangAssistans har med sina tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö vuxit starkt de senaste åren inom hotellstäd och har idag entreprenad på totalt 20 hotell runt om i Sverige. RestaurangAssistans driver sedan tidigare entreprenad på fem Scandic.

-Då vi arbetat med Scandic tidigare är det extra kul att få utöka vårt samarbete och samtidigt ett kvitto på att vår satsning och strategi på hotellstäd har varit rätt. Givetvis hoppas vi att med detta avtal bli en långsiktig partner inom hotellstädet och vi ser en potential med Scandic, säger RestaurangAssistans marknadschef Christian Forsberg.

-Renlighet på hotell är något våra gäster förväntar sig och därför är städet en av våra viktigaste avdelningar inom hotellet. Det här avtalet innebär att vi säkerställer kvaliteten inom städ de tider våra egna medarbetare inte räcker till eller då vi har manfall på grund av exempelvis sjukdom, sägerPer-Erik Runvik, Inköpschef på Scandic

Ladda ned PDF-filen nedan för att se pressmeddelandet i sin helhet

Pressrelease Scandic, Ramavtal.pdf