RestaurangAssistans storsatsar på utökad kandidatbank

Som Sveriges ledande bemanningsföretag inom hotell och restaurang gör RestaurangAssistans nu en större satsning för att knyta samman redan etablerade professionella kandidater till det stora nätverk av hotell, restauranger och krögare som söker personal i olika yrkeskategorier.

Intressenter registrerar sig och sitt CV antingen via hemsidan eller via kontoret och sedan kan RestaurangAssistans koppla ihop kandidatens kompetens med matchande kunders kravprofiler.

– ”Då efterfrågan på rekryteringar ständigt ökar hoppas vi på att snabbare och mer effektivt kunna lokalisera och knyta rätt kandidater till kunden. Precis som många med andra kvalificerade yrken har sina professionella profiler på karriärsajter hoppas vi kunna knyta till oss våra branschproffs även om de idag har ett jobb de är nöjda och trivs med. Om du inte håller aktiv uppsikt över nya jobbmöjligheter kanske du missar drömjobbet. Genom oss får du istället möjligheten att bli headhuntad till det”, säger RestaurangAssistans Vice VD Christian Forsberg

För ytterligare information, vänligen kontakta

Ulrika Franzén Körlof
Rekryteringsansvarig
08-120 339 99