RestaurangAssistans byter VD och utökar styrelsen

 

Michaela Larsson har utsetts till att ta över VD-rollen för RestaurangAssistans.

Michaela är ett känt ansikte för både anställda och kunder. Hon påbörjade sin anställning 2016 som försäljnings- och marknadsansvarig och har därefter varit driftansvarig för huvudkontoret i Stockholm. 

Michaela går in som tillförordnad VD fram till årsskiftet och tar även plats i företagets styrelse. Hon ersätter tidigare VD Christian Forsberg.

RestaurangAssistans och Christian Forsberg har efter flera år beslutat att gå skilda vägar. Styrelsen och Christian Forsberg har träffat en överenskommelse som innebär att han har slutat på företaget.

”I ett osäkert världsläge som karaktäriseras av en oberäknelig konjunkturutveckling och med de högt uppsatta mål som företaget har, anser styrelsen att Michaela är bäst lämpad för att leda verksamheten framåt”, säger företagets styrelseordförande Henrik Bäckström, som fortsätter:

”Med tanke på hennes tidigare arbetsinsatser och utveckling inom koncernen så finns det i dagsläget inga planer på ersättare, utan våra förhoppningar är att Michaela kommer att fortsätta som RestaurangAssistans VD även efter årsskiftet 2021.”

 

För mer information kontakta:

Michaela Larsson, Tf. VD – 073-9994407

Henrik Bäckström, styrelseordförande – 070-3456968