RestaurangAssistans växer!

 

Under maj månad har RA förstärkt försäljningsavdelningen med två nyrekryteringar.

Maria Edh har tillträtt som försäljnings- & marknadschef på Stockholmskontoret och Johanna Lindström Jacobson som försäljningsansvarig i Göteborg.

Maria har en mångårig erfarenhet inom besöksnäringen och även en examen i Hotel Management. De senaste åren har hon arbetat inom media och tech på olika roller inom försäljning och med kombinationen av dessa ser vi att hon har helt rätt kompetens för att driva sälj- och marknadsavdelningen hos oss framåt.

Johanna har en bakgrund inom restaurang och en examen som konceptutvecklare inom event och besöksnäringen och kommer senast från Göteborgs Film Festival i rollen som säljare. Johanna kommer att fokusera lite extra på event och festivaler och där kommer hennes kompetens till stor nytta när hon stärker upp vårt team i Göteborg.

Vi kommer framåt arbeta ännu mer proaktivt med försäljning, det är alltid viktigt att ligga steget före och kunna hjälpa våra kunder snabbt, effektivt och med hög kvalitet och säkerhet. Med målet att behålla vår starka position inom branschen samt fortsätta vår tillväxt och kunna ta oss an ännu fler uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Ett stort fokus framåt kommer att ligga på entreprenad samt rekrytering där vi har en otrolig styrka i all gemensam erfarenhet vi besitter inom RA.

Behöver ni hjälp med bemanning, se över hur ni arbetar, veta mer om vad det finns för fördelar och kostnadsbesparingar med en städentreprenad, eller har ni helt enkelt inte själv möjlighet att lägga tid och energi på rekrytering? Tveka inte på att höra av er till oss!