OM OSS

star_icon_tux_b

JOBBA FÖR RESTAURANGASSISTANS

Hos oss kan du arbeta heltid, deltid eller extra när det passar dig. Genom att jobba för oss skaffar du dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. Du får chansen att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen.

Flera gånger per år anordnar vi utbildningar och har också ett långvarigt samarbete med Restaurangakademien. Läs mer HÄR om vilka utbildningar vi erbjuder. Regelbundet anordnas olika personalaktiviteter och våra kontor fungerar som en samlingspunkt och personalrum för alla våra medarbetare.
Vill du jobba för oss? Tveka inte att ansöka bland våra lediga JOBB

star_icon_tux_b

SÖKER DU NY KARRIÄR?

Som Sveriges främsta bemanningsföretag inom hotell & restaurangsektorn är vi också ledande inom rekrytering. Vi har ett enormt nätverk i branschen. Vi har såväl landets främsta restauranger och krögare, som högkvalitativa och attraktiva sökandekandidater kopplade till oss. Det tar dig bara några minuter att ladda upp ditt cv och informera oss om vad du gör idag och vad du vill göra i imorgon – sen är det klart. För våra kommande rekryteringar slipper du göra separata ansökningar – då du redan finns registrerad hos oss.

Klicka HÄR för att registrera dig.

Lediga jobb just nu

Inga lediga tjänster för tillfället

UTBILDNINGARstar_icon_tux_b

På RestaurangAssistans ser vi våra medarbetare som vår största tillgång och det är deras professionalitet som representerar företaget utåt. Därför är det för oss av största vikt att kunna utöka och bygga på våra medarbetares kunskaper och kompetens för att ge dom fler arbetsmöjligheter och kvalitetssäkra våra tjänster. Utbildningarna, som i de flesta fallen sker inhouse, skiljer sig beroende på inom vilket tjänsteområde man är anställd.

Sedan 2012 har vi ett samarbete tillsammans med Restaurangakademien. Bl.a. vidareutbildar vi våra kockar till souschefer och håller regelbundna seminarier för kunder och medarbetare. Inom hotell ger vi vår personal ergonomiutbildning. Detta för att de ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert sätt och minska risken för belastningsskador.

Vi kan också arrangera brandskyddsutbildning för receptionister. Inom kök ger vi våra medarbetare möjligheten att fördjupa sig i egenkontroll och HACCP för att kunna hantera råvaror och temperaturer på ett korrekt och säkert sätt. Inom matsal/servis har vi flest möjligheter för vidareutbildningar.

Bl.a. utbildar vi i Micros kassasystem och arrangerar regelbundna kurser i fatservering. Vi ger köks- och restaurangbiträde möjligheten att gå en grundutbildning i servering och vi håller kurser i grundläggande dryckeskunskap.