HOUSEKEEPING!

 

Entreprenad, halventreprenad, bemanning? Ja, vad innebär alla begrepp egentligen och vad är det vi kan hjälpa till med?

Entreprenad innebär att RestaurangAssistans tar ett helhetsansvar för hotellstädningen, allt från planering, utförande samt kvalitetssäkring. Vi har städentreprenader på ett flertal hotellkedjor i Sverige med duktig och kompetent personal, allt från husfruar, arbetsledare, rum städare och lokalvårdare. Med många års erfarenhet i bagaget kan RestaurangAssistans erbjuda städentreprenad av hög kvalité med serviceinriktad personal som arbetar lika bra individuellt som i grupp. Vi arbetar med allt från stora hotellkedjor till mindre konferenshotell. Med vår flexibla prismodell speglar kostnaderna er beläggning och kan därför vara mer lönsamt än att själva sköta städningen med fasta kostnader.

Vi skräddarsyr alltid upplägget efter ert behov och då kan det bli frågan om halventreprenad, där ni har samma upplägg som ovan men tex behåller er egen arbetsledning.

 

Bemanning är istället ett sätt att hyra in personal per timme. Det kan vara både akutpass eller under längre schemarader. När det gäller bemanning förstår vi behovet av rätt person på rätt plats. Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med personal som uppfyller era önskemål och kompetenskrav.

Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Med längre framförhållning har ni alltid flexibla avbokningsvillkor. Vid återkommande behov ser vi till att bygga upp en personalpool så att ni får dedikerad personal specifikt till er.

Nu som konjunkturen viker är det många som ser över möjligheter att spara in på kostnader.
Vi på RestaurangAssistans erbjuder en flexibel hotellstädstjänst där ni endast betalar efter er beläggning.
Med vår hjälp kan ni undvika risken att sitta med för mycket fasta personalkostnader.

I över 20 år så har vi arbetat med hotellstäd, vi har erfaren personal och specialistkompetens på våra kontor. Vi kvalitetssäkrar bl.a. med en egenutvecklad hotellapp.

 

Är ni intresserade av att höra mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss på 08-22 40 66!