Det går fort när man har kul!

 

Låt oss presentera RA’s senaste tillskott och denna gång börjar vi i Göteborg.

Michael Abrahamsson heter vår första stjärna som arbetar som kökspersonalansvarig i Göteborg. Behöver du hyra in kockar, kallskänkor eller diskare? Då ska du ringa till Michael! Han har lång erfarenhet inom restaurangbranschen, hela 17 år och har tidigare arbetat i driften hos oss på RestaurangAssistans.


Michael Abrahamsson

 

Elliot Pournasiri som är vårt andra tillskott arbetar i Stockholm och har tagit över rollen som sälj och marknadschef. Med lång erfarenhet inom försäljning & marknadsföring är hon redo att driva #RestaurangAssistans försäljning till nya höjder. Som försäljningschef har Elliot kunskap inom ledarskap och erfarenhet av att träna och motivera ett team till att öka försäljningen. Hon kommer senast från Foodora och är mycket väl insatt i restaurangbranschen.

Elliot Pournasiri

 

Vår nyaste rekrytering heter Linn Eriksson och har en bakgrund från Welcome Hotel & Wärdshuset LasseMaja där hon arbetade som hotellchef i drygt 5 år.

Linn arbets personalansvarig i Stockholm för Front of House! Linn kommer senast från Welcome Hotel & Wärdshuset LasseMaja där hon arbetade som hotellchef i drygt 5 år. Innan dess spenderade hon några år på Part Time Home som hotellchef och har även arbetat med revenue management samt med försäljning hos Winn Hotel Group.

Linn Eriksson