Första dagen var intresset mycket stort för vår monter, idag har vi idag förstärkt med fler medarbetare.
Välkommen in!
Intresset för Gastro Nord är stortSonny Nyström, Pontus Nyström och Reidar Ward från Sigtuna StiftelsenGunnar Björkholm till höger med kollegaMartina Lövberg, Lisen Gustavsson från Edsbacka Krog i Sollentuna tillsammans med ChristanKarin Åkerblom, Jesper och Christiana Arkbrat, HRFs medlemstidning Hotell RevynRey Quinn Souschef på Scandic Infra City.Christer Frank (köksmästare) Fazer Amica Rissnerante här tillsammans med Mikael Walfridsson.Lionel Bonnet, Bistro Vaxholm.Mikaela Saikonen jobbar som servis hos oss, här tillsammans med Amina.Sara Hotelldirektör och Lotta båda från Mornington Hotel Nybrogatan.Lena Cronér ansvarig för AstraZenecas gästmatsal. Therese Eriksson (enhetschef) Gärtuna, Lasse Ohlsson (köksmästare) Gärtuna, Mikko Aalto (kökmästare) Snäckviken tillsammans med Christian och Micke.Harry Ålander, Lotta Tietjens och Sölve Lundin från SodexhoJessica Lind (restaurangchef) och Johan Franzén (köksmästare) från Radisson SAS Strand HotelAnders Anderson och Mikael Nyqvist från Von Der Lindska Valvet.Anette Hemgård enhetschef på Sabis Vitsand tillsammans med Amina och ChristianMargot Aronsson, Monica Wredefors, Margareta Andersson och Monica Wredfors från SabisRandi Nymo, Olof Borgman, Anders Hägg och Roland Sandgren Hotel Edström, ArvidsjaurLouise Gustavsson (inköpschef måltids service) på Sodexho och Marie-Louise Akerström Sodexho. Tillsammans med Jesper och Fredrik.Mingel i Restauratörens monter efter Vassaste kocken. James Ninni Dickson (chefredaktör), Fotograf och Per Olsson (svenska kocklandslaget).GastroNord generalen Göran Ekberg komförbi..Sussane Klemmense, säljare Menigo Malmö, tillsammans med Filip HectorSussane Larsson (restaurangchef) på Sabis Länsrätten.Mikael Windal inköpschef för nonfood avd på SodexhoGünter Gfrerer, Ann Cannert, Uwe dengel, Mams Newlands och Rowan vander merve från Folksam.
Vi använder oss av cookies. Klicka på Acceptera eller Läs mer för användarvillkor.AccepteraLäs mer