Lär känna oss på RestaurangAssistans!

 

 

Antonie Gawrieh är 30 år och har arbetat hos oss sedan 2013. I höstas gick han Restaurangakademiens köksmästarutbildning via oss. Vi åkte ut för att hälsa på Antonie och passade på att ställa några frågor till honom:  

Hej Antonie! Hur går det på utbildningen?

– Det går bra, just nu sitter vi med ekonomikursen.

Hur länge har du arbetat som kock?

– Sedan 2005.

Varför valde du att börja arbeta hos oss?

– För att få bra förutsättningar och möjlighet att testa olika restauranger. Jag arbetade tidigare som köksbiträde hos RestaurangAssistans och det var en självklarhet att komma tillbaka starkare och mer självsäker.

Vilka är fördelarna med att jobba hos oss?

– Mitt matintresse och viljan att få mer kunskap. Inget arbetspass är sig likt och allt kan hända. Med hjälp av RestaurangAssistans så har jag fått ett större perspektiv och bredare kunskap inom branschen.

Vad gjorde du innan du kom till RestaurangAssistans?

– Jag drev en restaurang utomlands och jobbade på Restaurang Naglo som ansvarig i köket.

Gastronomisk förebild?

– Ingen är bättre än morsan!

Favoriträtt?

– Långkokt.

Sauteuse eller sous vide?

– Spelar ingen roll för min del.

Antoine är nu klar med sin utbildning och arbetar som souschef på ett långtidsuppdrag hos en utav våra ramavtalskunder.