Häng med våra kockar German och Thröstur på utbildning!

 

I vår har German och Thröstur, två utav våra duktiga kockar fått ta nästa steg i karriären och utbildat sig på Restaurangakademiens souschef utbildning via oss.

Vi fick följa dem under utbildningens gång och Thröstur har berättat lite mer om hur utbildningen gick:

 

Vad var roligast med utbildningen?

– Att kombinera mat och vin

Och vad var mest utmanande?

– Den ekonomiska delen

Hur kom det sig att du tog jobb hos oss på RA?

– Var trött på att jobba på samma ställe och ville pröva något nytt

Vad är dina framtidsplaner efter utbildningen?

– Jag kommer att åka till Norrland för att jobba där i sommar, efter det så kommer jag tillbaka till Stockholm

Vad är det bästa med den här branschen?

– Man får vara kreativ

Avslutningsvis, vad är din specialitet i köket?

– Man äter alltid bra 🙂

 

Vi tackar Restaurangakademien och killarna för en bra insats och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete!