Första kullen souchefer utbildade

I början av sommaren slöt RestaurangAssistans ett exklusivt samarbetsavtal med Restaurangakademien i syfte att kunna vidareutbilda sin personal och få dem att växa i kunskap, erfarenhet och skicklighet och samtidigt kunna erbjuda sina kunder ett större urval av kompetens.Nu har den första kullen souschefer examinerats, redo att ta sig an nya utmaningar. En av de första deltagarna i kursen, Daniel Nordgren, uttryckte sig så här;

– ”Utbildningen höll en mycket hög kvalitet med inspirerande föreläsare och ett bra pedagogiskt upplägg.”

RestaurangAssistans har för avsikt att vidareutbilda samtliga fast anställda kockar och med utvärderingen av den första kursen i bagaget ser vi ljust på framtiden. Vi känner att vi kommer att kunna fortsätta leverera branschens bästa medarbetare och framöver, kanske de mest välutbildade.

RestaurangAkademiens framsida
Andreas Hedlund är en av lärarna under utbildningen
Kockar i arbete
Matsalen